Adelsö


Hej!
Idag har jag varit ute på liten utflykt till Adelsö med familjen. Ditvägen gick över Bromma och Drottningholm. Sedan blev det färjan Tora mellan Munsö och Adelsö. Efter några timmar på vackra Adelsö åkte vi tillbaka med Tora och sedan via Jungfrusund-Slagsta färjan hem. I fredags kom den ”nya” Ekeröfärjan Vaxholmen till Slagsta. Än har hon inte satts in i trafik men kommer att göra det kommande vecka. Samtidigt försvinner då extrafärjan Kajsa-Stina från Ekeröleden. De tre ordniarie färjorna på Ekeröleden kommer alltså att bli Pluto, Vaxholmen och Gulli.

Tack för titten!
Ha en underbar vecka!
/Kim Viktor


5 svar till “Adelsö”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: