Prao: Dag 2


Hej!

Nu var andra dagen på prao i Luleå hamn avklarad.

Det första jag gjorde idag var att hjälpa till att förtöja Solymar som kom med legeringar till SSAB (Trossarna var ganska tunga, så  fick kämpa 😉 . Sedan så var jag upp i kranen som skulle lossa Solymar. Hade en trevlig pratstund med kranföraren, och passade även på att fota några bilder. Vid 10 så var det dags för lunch. Efter lunchen så tog dom med mig till verkstan för att byta däck på två bilar. Fick även tvätta en smutsig traktor. Sedan så fick jag hjälpa till att skotta bort kalksten som hade hamnat på kajkanten. Efter det så var jag i verkstan och fick hjälpa till lite där 🙂

Här är bilderna (Observera att bilderna är fotade med mobil, därav den dåliga kvallan)

Det var allt för idag, hoppas ni gillade bilderna, 🙂

Mvh Jesper

, ,

4 svar till “Prao: Dag 2”

    • Hehe ok, kranföraren sa till mig att han skulle ta med mig aldra högst upp på kranen (Högst upp på kranarmen). Vi får se om jag vågar det 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: