Prao: Dag 7.


Hej!

Idag så har vädret inte varit nå vidare bra, men det hindrar inte mig 😉 . Dagen började med att jag gick upp i kran 4 som höll på att lossa kalksten från Transeagle. Efter det så skulle det bytas grip på kran 1 som lossade bentonit från Transosprey. Sedan så var jag in i verkstan en stund innan lunch. Efter lunchen så skulle det bytas gardiner på kontoret, och efter det så var jag upp i kran igen. Han även fota Transospreys avgång medans jag väntade på att pappa skulle hämta mig.

(Bilderna från Transospreys avgång.)

Det var allt för idag, hoppas ni gillade bilderna 🙂

Mvh Jesper.

,

2 svar till “Prao: Dag 7.”

 1. Fina bilder Jesper!
  Jag har betalat avgiften för domänet sjofartsbloggarna.com så nu räcker det ett år till! Hoppas att vi står ut att driva bloggen så länge. 😉 Vilket vi självklart gör? 😉

  M.v.h.
  /Kim Viktor

  Gilla

  • Tack Kim :).

   Japp såklart att vi ska fortsätta driva bloggen, det är ju så roligt nu när vi har så många besökare, bara denna månad så har vi haft 5000 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: