Lastfartygs ritning.


Hej!

Nu har jag kommit igång med paint ritandet igen.

Denna gång blev det för ovanlighetens skull ett Bulklastfartyg. Fick lusten att rita ett bulkfartyg efter att jag vart ombord på Transeagle och fått några ritningar på henne. Så fartyget är till viss del baserat på Transeagles ritningar. 🙂

(Ritade henne till mitt rederi i spelet Ports of call).

Lite fakta:                                                                                                                            Längd: 160 m                                                                                                             Bredd: 22m                                                                                                                Djupg:  9,5 m (Full lastad)                                                                                            Dwt: Ca 20000                                                                                                             Isklass: 1A

Hoppas att ni gillade ritningen. 🙂

Mvh Jesper

,

2 svar till “Lastfartygs ritning.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: