P&O invaderar Frihamnen


Hej!
Imorse var jag ute vid Larsberg på Lidingö och fotade. P&O Cruises hade nämligen två fartyg som anlöpte Stockholm, den minsta Adonia och den största Azura. Adonia la till vid Värthamnen redan klockan 07.30, så hennes ankomst missade jag. Men Azura som kom 09.00 fick jag bra bilder på. Adonia började sin karriär hos P&O Cruises förra året och sattes in på kryssningar runt om i världen endat med vuxna ombord. Närmast kom hon från Princess Cruise då hon hade namnet Royal Princess. Azura däremot är P&O Cruises nyaste fartyg och leverades till rederiet år 2010. Fartyget har en längd på nästan 290 meter och kan ta 3100 passagerare. Båda fartygen gjorde sina enda anlöp i Stockholm för året idag.

Ha det bra!
/Kim Viktor

, ,

7 svar till “P&O invaderar Frihamnen”

 1. Underbara bilder Kim – jag har missat båtarna ett par dagar nu. Tur du och FEA finns som kan visa skönheterna. Har du redigerat de mycket?

  Gilla

 2. Såg att det var de enda löp de hade – så besviken jag blir. Kanske jag kan ”få låna” någon av dina bilder till mina samlingar?

  Gilla

  • Tack Anette! Bilderna är inte redigerade så mycket, lite skärpa och lite kontrast bara. Ja tyvärr var det deras enda anlöp i år. Men du får gärna låna bilderna. 🙂 Tack för att du frågar.

   /Kim Viktor

   Gilla

   • Du är jätteduktig med kameran – skärpa är ju alltid bra att lägga på då man inbland är lite skakik ju – (i varje fall jag) – tack för att jag får låna några bilder. Kanske du kan mejla ett par till mig i större format. Ha en toppendag och fortsätt förgyll med dina vackra bilder.

    Gilla

 3. Riktigt snygga bilder! 🙂
  Fick själv alla fartyg med på bild, dock P&Os på ganska bra eller rättare sagt ganska dåligt avstånd. 😉 En underbar dag var det i alla fall.
  /Mats Ö.

  Gilla

  • Tack Mats! Kul att du fick med alla fartygen på avstånd, hehe. 😉 Roligt att höra att du hade en trevlig tur. Jag hoppas att du snart kommer att visa några bilder? 🙂

   /Kim Viktor

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: