Min bild säljs på Hurtigruten!


En vän kontaktade mig på facebook idag och visade att en av mina bilder säljs ombord på Hurtigrutens Lofoten. Intressant är att bilden visst har sålts ombord i två år, utan att jag har vetat om det!!

Jag har i alla fall kontaktat Hurtigruten nu och hoppas kunna få någon belöningen för detta. Men jag känner mig väldigt stolt och mitt namn finns med på baksidan av kortet.

Här är några bilder tagna av Per Nilsen: Tack Per för att du uppmärksammade detta.

Ha en bra vecka!
/Kim Viktor

, ,

5 svar till “Min bild säljs på Hurtigruten!”

 1. Å en annan som till och med frågade dig innan om jag fick använda några av dina bilder till ett privat album…Fy på sig Hurtigrutten som inte ens frågat dig…hopppas verkligen du får ersättning för det, dock kul att de vill använda din bild…. 🙂

  Gilla

 2. Jag såg dina foton på sjövägens webbsida också men jag
  antar att du redan har koll på dem?

  Du har inte hört något nytta om sjövägen förresten
  Läste att besked skulle komma i slutet på Januari och
  det är ju redan den sista Januari och inget besked på
  stockholmshamnars sida vad jag kan se?

  Gilla

  • Hej Johan!
   Jo de bilderna känner jag till och de har jag fått betalt för också! 🙂

   Jag har fått reda på att Rederi Ballerina har vunnit upphandlingen. Rederiet ägs av Gustaf Myrsten, som även äger en del av Utö rederi. Därför blir troligen både Mysing och Ballerina kvar i trafiken. Deras bud låg på 19,8 MKR. Övriga anbudsgivare var Ressel Rederi AB med jämförande anbudspris 20,8 MKR samt Strömma Tursim och Sjöfart AB med jämförande anbudspris på 22,2 MKR.

   M.v.h.
   /Kim Viktor

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: