Silja Festivals sista avgång från Stockholm!


I maj 2006 gjorde Fantasiaa sin sista tur på Riga-linjen, i maj 2009 gjorde Regina Baltica sin sista tur på Riga-linjen och nu var det Silja Festivals tur att göra den sista resan.

Silja Festival har gått på Riga-linjen sedan 2008 då hon ersatte Vana Tallinn. Men nu är det dags för Festival att ersättas av Isabelle. Isabelle börjar sin trafik för Tallink imorgon. Man måste ju ge Tallink heder för den fantastiska fantasin de har angående namnvalet.

Jag fotade hennes sista avgång från Frihamnspiren, där även Silja Symphony passerade.

Hoppas att ni uppskattar bilderna!

M.v.h
/Kim Viktor
P.s. på onsdag drar jag iväg med Gabriella i lyxhytt!


9 svar till “Silja Festivals sista avgång från Stockholm!”

 1. Trevliga bilder! Jag kom tyvärr aldrig iväg med Silja Festival, utan det blir Isabelle istället. Lite trist nu när man äntligen bokat en kryssning med henne.

  Gilla

 2. Var ska festival gå nu ? Och Kim jag ska åka till Tallinn i sommar. Det gör inget Kim liksom jag slutar ju inte läsa bloggen för att du är seg (inget illa menat) Med vänlig hälsning, Kevin p

  Gilla

 3. Kim du har en prenumerant på youtube p.s kan du lägga upp en video där du snackar t.e.x på Gabriella om några dagar.tänk på saken

  Gilla

 4. har åkt många gånger med denna till åbo och 1 gång till riga lite minnen bland annat min första fylla jag aldrig glömmer som jag var med om på denna när hon fortfarande gick till åbo. har från denna färja också. det var fina bilder.=)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: