Isabelle är här!


Inte trodde man att Isabella skulle komma tillbaka i vintras. Men bara efter några månader är hon alltså tillbaka här igen, nu som Tallinks Isabelle. Exteriört har det inte hänt så mycket med henne, förutom bytet av loggan. Men det är kul att Isabelle får vara kvar i våra farvatten, även om jag tycker att Silja Festival är en mysigare båt.

Nu ska jag inte babbla något mer. 😉 Här kommer bilderna tagna från Frihamnen. Jag sprang ut på piren när jag såg att Silja Symphony började röra på sig. Men det hade inte behövts, Isabelle la ut 15 minuter sen.

Imorgon åker jag då iväg med Gabriella och på lördag blir det visning på Black Watch! Fullt upp här!
Ha det bra!
/Kim Viktor

,

3 svar till “Isabelle är här!”

  1. Jag trodde hon skulle va blå:) men man lär sig något nytt varje dag 🙂 Med vänlig hälsning, Kevin p

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: