En kväll vid Klippudden


I tisdags åkte jag ut till Klippudden (på Lidingö), för att försöka få med två halvsystrar (Costa) på samma bild och jag lyckades. Costa Fortuna syntes först vid Nacka Strand, sedan började tyfonerna eka över vattnet och då förstod jag att Costa Pacfica var nära också. Några minuter senare kom både ut i Halvkakssundet. Det var helt klart en fantastisk vy. Tänk att man kan bli så exalterad över ett par kryssningsfartyg. 😉

Kommentarer finns i albumet.

M.v.h.
/Kim Viktor

, ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: