Högt över havet!! (Flygtur)


Hejhej!
Idag var jag med om en liten annorlunda aktivitet. Eftersom jag hade vunnit en tävling (i Kemi) på skolan, så fick jag möjlighet att åka upp och flyga tillsammans med min kemilärare. Min kemilärare som är med i den lokala flygklubben i Norrtälje, visade hur flygmaskinen fungerade och sedan fick jag även testa på själv att styra lite. En kul och annorlunda upplevelse.

Jag hoppas att ni har förståelse att alla bilder inte har maritimt inslag, men jag fick i alla fall några bilder på Ålandskryssarna Birka Stockholm och Viking Cinderella.

Ha en trevlig helg!
/Kim Viktor

,

6 svar till “Högt över havet!! (Flygtur)”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: