Favorit i repris: Thailandsresa 2008/2009


Skrivet den 9 januari 2009.

Den 29/12 var en dag som jag hade väntat länge på. För då skulle jag nämligen för första gången i mitt liv se kryssningsfartygen Superstar Libra och Legend of the Seas. På rederiernas egna hemsidor stod det att Superstar Libra skulle ligga i port of phuket (på södra delen av ön) och Legend of the Seas skulle ligga på redden vid Patong beach (östra delen av ön). Men riktigt så var det inte, för när vi kom till Patong såg vi att Superstar Libra redan låg inne och Legend of the Seas var på väg in. Det gjorde förstås inte så mycket för jag fick rätt så fina bilder på de ändå.

Superstar Libra och Legend of the Seas i Patong. Superstar Libra är 7 år äldre än Legend.

Superstar Libra visar upp sin snygga form. (Jag är ledsen att det är så många båtar i vägen). Hon ägs av det Malayiska rederiet Star cruises. Förut tillhörde hon Norwegian cruise line och hette då Norwegian Sea. Men hon hette från början (1988) Seaward.

Legend of the Seas är med i Royal caribbeans Vision klass. Så man kan säga att Legend är systerfartyg till Vision of the Seas som kommer att gå på kortkryssningar från Stockholm, Oslo och Köpenhamn nästa sommar.

Båda fartygen akterifrån.

Den här bilden blev lite för mörk, men jag tog bilden medans jag åkte i en bil.

Tyvärr blev den här bilden lite suddig, men det är av samma skäl som den tidigare bilden.

Sista bilden blir en bild med lite saker i vägen (som vanligt).


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: