En härlig blandning av kryssningsfartyg


Igår var det premiärbesök för L’AUSTRAL här i ett regnigt Stockholm. Hon låg dagen till ära vid Skeppsbron. Det var även hennes enda anlöp i år, dock kommer systern Le Boreal att komma några gånger också.
Sedan idag (den 20 maj), så låg klassiska Costa Classica ute på Strömmen. Hennes utseende kan man ju diskutera, men kul att få se något annat än stora flytande lådor med balkonger. Dock fotade jag en av dessa flytande lådor vid Waldemarsudde, där man fick till några härliga vårbilder.

Fler kommentarer hittar ni i galleriet.

M.v.h.
/Kim Viktor


4 svar till “En härlig blandning av kryssningsfartyg”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: