Vackra Azores


Som Svenska Amerika Linjen började fartyget sin karriär 1948, med namnet Stockholm. Efter en händelserikt liv hamnade hon 2005 hos Classic International Cruises. Men förra år gick det rederiet i konkurs och såldes vidare till portugisiska Portuscale cruises. Hon har under hela vintern renoverats och därefter chartrats ut till tyska Ambiente. En av Azores rederikompisar Funchal kommer även denna sommar vara stationerad i Göteborg för kryssningar till västeuropa och Norge. Men även kommer att komma till Stockholm i augusti.

Ett annat fartyg som också besökte Stockholm idag var Saga Sapphire. Fartyget skulle ha ankommit Stockholm redan igår. Men för ett par dagar sedan råkade fartyget ut för ett ”Black-out” precis innan hon skulle in i Kielkanalen. Efter att ha legat strömlöst över natten, kunde hon nästa morgon fortsätta sin resa. Som tur var hade hon två dagar inbokade i Stockholm, så resenärerna fick ändå lite tid på sig att se Stockholm.

Trevlig helg!
/Kim Viktor


3 svar till “Vackra Azores”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: