Englandsbåten blev kortvarig i Kapellskär


Det var i slutet av september som Englandsbåten Sirena Seaways gjorde sin sista tur mellan Esbjerg och Harwich. Hon flyttades sedan direkt till Kapellskär-Paldiski linjen. Men nu har fartyget gjort sitt även här, från och med imorgon ersätts hon av Liverpool Seaways (som hittills har varit uthyrd till Navirail). Med det nya fartyget ökas fraktkapaciteten, medan passagerarmängden minskar. Vad som händer med Sirena är inte känt, inte heller vad som händer med Patria Seaways som tidigare gick mellan Kapellskär-Paldiski.

Vad gör man inte för att få en bild på ett fartyg man aldrig har fotat? Utan tvekan åkte jag klockan 5 imorse upp till Kapellskär för att beskåda skönheten en sista gång. Även Finnlines fartyg Finneagle fastnade på bild.

M.v.h.
/Kim Viktor


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: