Gotlandia II far hem igen


Efter ett drygt tvåveckor långt varvsbesök, lämnade idag Gotlandia II Gotlandsbolagets egna varv, Beckholmen. Gotlandia II är en av Destinations Gotland SF 700-färjor, den andra är Gotlandia. Båda dessa ska ersättas av den nya gotlandsfärjan som nu håller på att byggas i Kina och ska levereras 2017. Gotlandia II som är byggd 2006 kan alltså komma att försvinna helt från Östersjön om ett par år. Frågan är vem som vill ha bränsleslukande snabbfärjor? Gotlandsbåten? 😉

Detta bildspel kräver JavaScript.

/Kim Viktor


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: