Två ovanliga gäster


Idag hade vi två ovanliga gäster här i Stockholm. Dels Gotlandsbåtens HSC Express, som ska ligga vid Skeppsbron i Stockholm fram till 20 april. Hon lämnade Nynäshamn i morse och körde genom hela skärgården (med en fart på ibland över 30 knop) och kom fram till Stockholm under eftermiddagen. Hon börjar sin trafik mellan Nynäshamn-Visby-Västervik den 28 april. Den andra gästen var Baltic Queen som just nu går på linjen Stockholm-Åbo istället för Galaxy, som är på varv. Baltic Queen lämnade linjen Stockholm-Tallinn i augusti 2014, när Silja Europa chartrades ut och hon fick hoppa in på Helsingfors-Tallinn. Men denna gång är hon bara här tillfälligt och den 21 april är hon tillbaka på 24-timmarskryssningar mellan Helsingfors och Tallinn.

Detta bildspel kräver JavaScript.

M.v.h.
/Kim Viktor


2 svar till “Två ovanliga gäster”

  1. Åhhh baltic queen, minns henne så väl, firade min 14 år dag där för några år sedan. Jag blev helt försörd då dem tog bort henne bara någon månad innan min födelsedag, fina bilder som vanligt kim 🙂

    Med vänlig hälsning, kevin p

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: