Kaknästornet


Hej!
Det var ett tag sen jag skrev här, p.g.a. flytt och tentor. Jag har många reportage i lager ni kan se fram emot. I eftermiddags åkte jag upp i Kaknästornet för att fota P&Os Britannia andra anlöp i Stockholm. (Första gången 2015). Hon är P&Os klart största fartyg och utgår på kryssningar från Southampton under sommaren och Karibien i vinter. Jag hade tur med vädret, då det kom en åskskur precis när jag åkte ner. Kaknästornet är ett perfekt ställe för shipspotting, framför allt för fartygen från Frihamnen/Värtahamnen. Fråga efter nyckeln till fotoluckorna i cafeterian, så slipper ni få med stängslet i bilden.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

,

4 svar till “Kaknästornet”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: