Lucka 13 (2006)


Crown Princess levererades till Princess Cruises som det sjunde fartyget i den lyckade Grand-class serien. När hon byggdes(2006) var hon Princess största fartyg, idag är den titeln övertagen av de nya fartygen i Royal-klassen. Hon har i princip kryssat i hela världen från Europa till Alaska, Sydamerika och Karibien. Nästa sommar kommer hon tillbaka till Medelhavet, men hennes storlek sätter stopp för ett besök i Venedig. De senaste åren har Princess minsta fartyg Pacific Princess varit det enda som har besökt Venedig.

DSC_0001 - kopia


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: