Lucka 12


I början av året beställde DFDS två nya fartyg för sin trafik på Östersjön. Vilka blir de första nybyggen som DFDS själva har planerat för trafiken till Baltikum. Fartygen kommer att levereras 2021 och sättas in mellan Klaipeda-Kiel/Karlshamn. DFDS satsar inte på LNG som bränsle, istället får fartygen scrubbers. Med sina 4500 lastmeter kommer dessa blir bland de största ropaxfärjorna sett till antal fraktenheter. Passagerarantalet kommer att hamna på 600.

DFDS
Copyright DFDS.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: