Lucka 16


Hapag-Llodys två nya expeditionsfartyg Hanseatic nature och Hanseatic Insipration håller på att byggas på VARDs varv i Norge. Hanseatic Nature kommer att vara anpassad för den tyska publiken medan Inspiration är öppen för internationella gäster. Det första fartyget kommer att levereras i april nästa år och nästa i oktober. Med 120 hytter ombord tar fartygen max 230 passagerare vardera. Samtidigt är det 175 personer i besättningen. Här kan man upptäcka lyx och fartygen betraktas vara 5 stjärniga. Fartygen kommer främst kryssa i Arktis och Antarktis, men även besöka intressanta resmål på vägen mellan de olika polerna.

Hanseatic
Copyright Hapag-Llody.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: