Lucka 17


Scarlet Lady är Virgin Voyages första kryssningsfartyg. Fartyget kommer att stationeras i Miami 2020. Koncernens grundare mångmiljardären Richard Branson har lovat att detta skepp ska erbjuda unika möjligheter, som tidigare inte har beskådats till sjöss. Redan nu har det avslöjats att det kommer finnas en tatueringsstudio ombord. Rederiet valde efter önskemål från kunderna att inte bygga världens största fartyg, utan Scarlet Lady och hennes två systrar kommer istället bli på 110 000 GT. Fartygen kommer att ha plats för 2700 passagerare. Än så länge har Virgin Voyages bara fastställt att man kommer att segla i Karibien, med bl.a. Havanna bland hamnarna.

virgin
Copyright Virgin Voyages.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: