Rosellas sista vecka


Rosella är inne på sin sista trafikvecka hos Viking Line innan hon drar ner till Grekland. I måndags åkte jag min sista resa med henne i tät dimma och mistluren lät under nästan hela resan. Det var en väldigt lugn och behaglig resa med ett hundratal passagerare. Jag åt buffén och det smakade väldigt bra, väl värt 327 kronor. Bufférestaurangen har också fått en mycket trivsammare inredning än sist jag åkte med Rosella. För första gången bokade jag även en hytt ombord och den dög alldeles utmärkt för 6 timmar. Det var inte så mycket som hände ombord kryssningsvärden spelade och hade en frågesport. Det är klart att jag kommer sakna Rosella lite, men över 40 år på Östersjön är länge och jag förstår Vikings beslut med tanke på hur bra betalt de fick för fartyget. Vi får se vad framtiden har att visa för denna linje och Viking Lines planer i allmänhet.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: