Cinderella vikarierar på Åbolinjen


Cinderella har sedan mitten av januari trafikerat Åbolinjen medan Viking Grace har varit på varv. Till en början gick Cinderella på kvällsturen från Stockholm och den senaste veckan har hon gått på morgonavgången. Under sista helgen i januari åkte jag tillsammans med några kompisar. Det var rätt så mycket folk ombord.

Vi gick direkt till grillen och åt en god förrätt med löjrom samt entrecote. Det hela smakade riktigt gott, men kostnaden var över 500 kr inklusive ett glas vin. Nästa morgon blev det specialfrukost i a la carten. Den var fullbokad och lite rörig, med många stationer utspridda i restaurangen. Men kvalitén på maten var riktigt bra, framför allt de varma rätterna man beställde till bordet. Jag tycker dock att man även kunde erbjuda specialkaffe.

Underhållningen ombord var inget direkt spännande. Showen bestod av några tjejer som stod och sjöng pophits. Bandet bidrog tyvärr inte heller till något större drag i nattklubben.

Fartyget i sig börjar bli rätt så slitet, man märker att hon snart har varit i trafik i 20 år på fyllekryssningar till Åland. Sedan är hon också nu Viking Lines äldsta fartyg, vilket såklart påverkar. Men överlag en trevlig resa med härliga resekompanjoner.

Annons

Ett svar till “Cinderella vikarierar på Åbolinjen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: