Kryssningssäsongen är här!


Hej!
Imorse drog kryssningssäsongen i gång i Stockholm. Det var AIDAsol som startade årets säsong och hon hade vädret på sin sida. Till skillnad från förra året då MSC Orchestra kom i snöstorm. Men AIDAsol kom något tidigare än beräknat och la till vid Stadsgården klockan 08.30. Sightseeingbåtarna (Aphrodite I, II, IV samt Delfin IX och Djurgården 4) låg och väntade på alla spender sugna tyskar. De första bilderna i galleriet visar Bodilla som dockade in i den stora dockan på Beckholmen runt klockan 08. Avslutningsvis kom även Emelie med på en bild, på hennes tur från Hammarby Sjöstad till Nybrokajen.

Om ni inte har koll på anlöpen finns de att beskåda här:

M.v.h.
/Kim Viktor

, ,

3 svar till “Kryssningssäsongen är här!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: