Kryssningsfartyg


Hej!
Idag hade vi 3 roliga fartyg inne i Stockholm, MSC Lirica, Queen Victoria och Thomson Spirit. Jag bestämde mig för att åka Ballerina från Saltsjöqvarn till Lidingö. Ombord på båten träffade jag båtologerna Anette och Mats. Från Lidingö fotade jag och Mats färjorna och kryssningsfartygens avgångar. Lite speciellt var det att se Silja Europa ligga inne i Frihamnen. Hon och Galaxy har nämligen hade liggedag i Stockholm respektive och Åbo (fartygen har haft det en gång i månaden under våren). Eftersom Victoria I och Silja Europa delar kaj så fick Silja Europa snällt flytta på sig.

På onsdag åker jag i väg med Silja Festival till Riga.
Ha det bra!
/Kim Viktor

, ,

4 svar till “Kryssningsfartyg”

 1. Trevliga bilder och mig fick du på bild också – ha en trevlig resa på onsdag. Själv åker jag till Falun för att fotografera innebandy – min andra passion. Tack för allt beröm du ger mig. Det var väldigt trevligt att träffas. Hoppas på fler gånger.

  Gilla

 2. Rejäla bjässar det där, i synnerhet QV & Lirica.
  Tycker att det är starkt gjort att de överhuvudtaget
  lyckas manövrera in dessa bjässar genom skärgården.

  Förövrigt så tycker jag att Cunard skeppens mörkblå
  skrov är klart snyggare än de övriga helvita skroven.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: