Norwegian Sun i Oxdjupet


Hej!
Jag tar en kort paus från reportaget om Riga.

Idag har jag nämligen gjort en liten utflykt till Rindö tillsamans med pappa. Jag började med att ta färjan Nina från Vaxholm till Rindö. Sedan gick vi runt lite på ön, innan vi tog färjan från Oskar Fredriksborg (Rindö) till Stenslätten (Värmdö). Där stannade vi ett tag för att jag skulle få fota Norwegian Sun. Norwegian Sun går nu under sommaren på 9-dagars kryssningar från Köpenhamn i Östersjön.

M.v.h.
/Kim Viktor

, ,

2 svar till “Norwegian Sun i Oxdjupet”

  1. Härliga bilder Kim – jag gillar verkligen Norweigan Sun jag hoppas jag kan fota henne nästa gång hon kommer. Även trevliga bilder från Riga fast det lockar inte mig och speciellt inte Silja Festival – henne åkte jag när hon gick på Åbo. Ha en skön vecka.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: