Lidingö i ösregn


God kväll!
Jag bestämde mig idag för att fota kryssningsfartygen som låg inne. Min promenad denna dag gick från Ropsten till Högberga gård. Under den mesta av tiden så ösregnade det. Men en fotograf måste väl klara av alla olika väder? 😉
Kryssningsfartygen denna dag var Le Diamant, Celebrity Constellation och MSC Lirica. Le Diamant kom i lördags direkt från varvet i Gdansk. Där hon blivit ombyggd och ommålad med ett blått skrov. Le Diamant ska gå på sin första kryssning efter ombyggnaden imorgon från Stockholm. MSC Lirica hade årets sista anlöp för året i Stockholm idag. Men säsongen är långt i från över det har bara kommit drygt 50 anlöp av 275 detta år. Det danska tankfartyget Marinus var också på besök.

Jag önskar er en trevlig nationaldag!

/Kim Viktor

, ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: