Två premiärer


Hej!
Idag hade vi två premiärbesök i Stockholm, Holland Americas Ryndam (som kom igår) och MSC Magnifica (som jag kommer att besöka i augusti!). Dessa var jag självklart tvungen att fota. I Värtahamnen/Frihamnen låg också systrarna Nautica och Azamara Journey. Efter att jag hade fotat fartygen vid kaj, så begav jag mig till Klippudden för att vinka till Oskar Nyberg som åkte med Viking Cinderella. När jag ändå var där så bestämde jag mig för att fota alla kryssningsfartyg (inte Azmara Journey eftersom hon går på torsdag) på väg ut från Stockholm.

Jag hoppas att ni gillade bilderna!
Imorgon blir det en tur till norra skärgården för mig.

Tjabba Tjena Hallå!

M.v.h.
/Kim Viktor

, , ,

6 svar till “Två premiärer”

 1. Som alltid trevliga bilder från dig. Ska du på fartygsvisning på MSC båten – jag skulle vilja kolla in en av de också. Mitt brorsbarn är i medelhavet och kryssar med deras senaste båt – Divina – jag tror jag såg honom i går på livekameran när han badade – jag hoppas att jag inte blandat ihop vilken båt de åker med.
  Jag har inte varit så aktiv med kameran ett tag – det är tur att du finns. Mina bilder kommer komma så småningom från Eclipse men jag vill redigera och beskära dem en del först – ha tålamod. Ska besöka Queen Vicoria den 5 juli. Vilken datum besöker du MSC eller ska du kanske till och med kryssa med henne?.
  Ha en underbar midsommar!

  Gilla

  • Hej Anette! Tack för kommentaren. Jag kommer att besöka MSC Magnifica den 14 augusti. Jag ser fram emot dina bilder, ska bli spännande att få se hur hon ser ut interiört.

   Glad midsommar!

   Gilla

 2. Fina bilder ! Synd att Storholmen såg ut att vara i så risigt skick, hoppas ressel tar och ger henne lite kärlek framöver..

  Gilla

 3. Åh vad kul att jag fick vara med lite i inlägget! tack för det! Jo såg dig! Kul! När du fotade Cinderella så stod jag vid det stora panoramafönstret i mitten på däck 9.. Vinkade tillbaka men det såg nog inte du! Tack för de fina bilderna!
  Ha en fantastisk midsommar!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: