Lövholmen och Beckholmen

God kväll!
Under förmiddagen hade jag tänkt åka in till Beckholmen för att fota. Tyvärr var det stopp i Tunnelbanan så jag kom inte ut dit. Istället begav jag mig till Lövholmen för att fota cementbåtarna som låg där. Efter skolan gjorde jag ett nytt försök att komma ut till Beckholmen, denna gång gick det. Jag kom precis ner till Skeppsbron när KBV 002 Triton höll på att lägga till, sen tog jag Djurgården 8 över till Djurgården och Beckholmen. På Beckholmen låg bl.a. Karin, Jehander I och Grisslan.

4 reaktioner på ”Lövholmen och Beckholmen

  1. Ja ibland går det inte som man vill eller hur? 😉 skönt att du kom ut dit.fina bilder med 🙂 Med vänlig hälsning, Kevin p

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s