God jul!


Jag och Jesper vill passa på att önska er alla er läsare en riktigt god jul!
För min del vill jag även tack för att ni har följt med detta år och vi syns igen i mitten av januari, 2014! Då jag kommer att komma hem med en hel del trevliga bilder (förhoppningsvis 😉 ) från min kryssning runt Kuba med Louis Cristal. Jag åker redan på fredag och under tiden får Jesper underhålla er!
Så God jul och Gott nytt år!
/Kim Viktor

Silja Europas sista resa 245


2 svar till “God jul!”

  1. Tack för trevlig och intressant läsning, ser fram emot bilder och berättelse kring kryssningen. God fortsättning!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: