Snart är det sjösättning.


Hej!

Igår var jag ut på en liten fotorunda och fotade skärgårdsbåtarna som ligger uppe på land i sin vinterdvala. Fast snart är det ju dags för dom att vakna upp, inte länge kvar till sjösättningen nu tror jag. Än ligger isen kvar längst inne, men hela ytterskärgården/farleden är i stort sett isfri.

(Bildtext finns i albumet om du klickar på bilderna)

Det var alla bilder.

Kan även berätta att igår började en kurs i kustskepparexamen som jag går. Så till sommaren kommer jag få köra båtar över tolv meter, men vi får se om jag får nån användning för det. Annars så får jag ju ändå en massa bra kunskaper 🙂

Med vänlig hälsning /Jesper

,

2 svar till “Snart är det sjösättning.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: