Premiärtur med Hättan


Hejsan!
Idag började Sjövägens nya båt Hättan att trafikera Nybroplan-Frihamnen. Båten köptes nyligen från västkusten, där hon har gått mellan Tuvesvik och Gullholmen. Men nu har hon alltså börjat gå här i Stockholm och jag följde med på en tur mellan Frihamnen och Nybroplan. Mitt samlade intryck blev väldigt positiv, hon passar väldigt bra på rutten, med stort soldäck och många sittplatser. Nog för att jag gillar Kung Ring och Gurli, men jag kan tänka att för pendlare så är det skönt med bekväma sittplatser.

Imorgon börjar kryssningssäsongen! Är ni taggade?! Det är jag!

Ha det bra!
/Kim Viktor

,

3 svar till “Premiärtur med Hättan”

 1. Kommer till frihamnspiren två min innan Hättan ska avgå och ser bara rumpan på henne. INTE OK!! Det tar 15 min att gå ut till piren och min bil står i Nacka strand så det är bara att vänta på nästa båt. Riktigt dåligt Hättan och Sjövägen!

  Gilla

  • Okej, men frågan är varför du skriver det till mig. Jag är bara en hobbyfotograf, utan koppling till Sjövägen, vissa borde verkligen tänka på vad de skriver på nätet…..

   M.v.h.
   /Kim Viktor

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: