Midsommar ute på landet…..


God kväll!
Midsommaren tillbringades som vanligt ute på landet på Vindö. Trots det kalla och ruskiga vädret, begav jag mig ut för två fototurer, ena på midsommarafton när Saga Sapphire passerade på väg in mot Stockholm. Den andra gången var på midsommardagen då Sjösaga, Vindbådan och nya Holly kom till Sollenkroka. Holly och Vindbådan var förstärkningsbåtar till Sjösaga (ordinare tur Madam från Möja och Stavsudda). Detta var Hollys tredje dag i trafik, alltså en sprillans ny båt. Hon byggdes i Finland och tar 98 passagerare, normalt får hon för Waxholmsbolaget mellan Åsättra-Möja.

Ha en fortsatt bra midsommar!
/Kim Viktor


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: