Amadea ankommer Luleå.


Hej!

Nu var det ett tag sen jag senast la upp något här. Men i söndags fick Luleå besök av kryssningsfartyget Amadea, så då var jag ju självklart tvungen att fara ut och fota. Jag, min pappa och min kompis for ut med båten för att eskortera kryssaren in till hamn. Kompisen hade även med sig en av sina quadrocopters  som han fotade med.

(Bildtext finns i albumet)

(Alla flygfoton tillhör Richard Askenby, http://luleflygfoto.se/ )

 

Hoppas ni gillar bilderna, och kommer mer snart från avgången 🙂

Mvh/ Jesper.

 

 

 

 

, ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: