Queen Victoria och AIDAmar

Kryssningssäsongen börjar lida mot sitt slut. Men än är det två månader kvar. Igår gjorde Cunards vackra Queen Victoria sitt sista besök i Stockholm för i år. AIDAmar har däremot 3 besök kvar i år. Båda fartygen kommer även tillbaka nästa år. Några andra roliga fartyg som komemr hit nästa år är Costa Favolosa, Britannia, Regal Princess och nybyggda lyxiga Viking Star (som ska gå hela sommaren mellan Bergen och Stockholm). Sedan kommer också Disney Magic tillbaka Östersjön, ett trevligt återseende. Ja vi har mycket att se fram emot!

M.v.h.
/Kim Viktor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s