Saga Pearl II


”Valhetsen” har åter börjat lugna ner sig och kanske tycker turisterna att det är skönt att slippa alla valaffischer. Nu är det bara dryga två veckor kvar på kryssningssäsongen i Stockholm. Idag lämnade Saga Pearl II Stockholm efter att ha varit här i cirka ett dygn. Fartyget fick tillbaka sitt gamla namn efter att rederiet hade sålt Saga Ruby och därmed avslutade man de lite mer speciella kryssningarna som fartyget gjorde under namnet Quest for Adventure (besökte lite mer ovanliga hamnar). Nu har rederiet bara två fartyg, ena är alltså Saga Pearl II, det andra är Saga Sapphire (byggd som Europa 1981).

Det är en hel del som händer i kryssningsbranschen nu, igår kom beskedet att Holland Americas nya fartyg (som levereras 2016) kommer att få namnet Koningsdam. Samtidigt har jag precis bokat min första HAL kryssning. Det blir en vecka på Oosterdam i Alaska nästa sommar. Ja det blev ett lite sidospår, men här kommer bilderna på Saga Pearl II.

Detta bildspel kräver JavaScript.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: