Dimmigt värre i Mälaren…..


Under förmiddagen hann jag med att fota den dimma som har legat över Stockholm de senaste dagarna (under morgonen). Från Korpberget (Huddinge) har man en fin utsikt över Vårbyfjärden och Ekeröfärjorna. Vägfärjan Venus har precis kommit upp från Västkusten och ska snart sättas in på Ekeröleden. Jag fick även med Fredrika som var på väg från Tenö varv till Bråviken, där hon normalt går. Sist och även minst kom Askungen på charter till Färingsö.

M.v.h.
/Kim Viktor


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: