Fullt ös på kryssningsfronten


Idag låg det hela 4 fartyg inne, Celebrity Silhouette i Frihamnen, Eurodam och AIDAdiva vid Stadsgården och AIDAmar ute på Strömmen. Eurodam skulle gå vid 12 och samtidigt skulle AIDAdiva komma in, så då passade det perfekt att ta en tur med Waxholmsbolagets Storskär som går just 12 till Ramsö via Vaxholm (där jag klev av). Ensam var man inte på Storskär, märks att turistsäsongen är i gång på riktigt. Extra kul med Eurodam eftersom det bara är drygt en månad kvar tills jag bordar en av hennes halvsystrar Oosterdam för en kryssning i Alaska, snacka om man längtar!!!

Trevlig kväll!
/Kim Viktor


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: