Bloggen i förändring


Hej!
Jag förstår att ni har börjat tvivla på om jag fortfarande driver bloggen, men det gör jag. November brukar ju vara den mest spännande månaden sjöfartsmässigt. Som ni säkert har märkt har Jesper slutat skriva på bloggen och därmed är jag ensam. Det känns lite konstigt att ha kvar namnet Sjöfartsbloggarna, därför behöver jag er hjälp att komma på ett nytt namn till bloggen, utöver alternativen får ni gärna lägga till andra namn.

Namnbytet och även en helt ny design beräknas bli färdigt runt jul.

Tack för er hjälp!
/Kim Viktor


3 svar till “Bloggen i förändring”

 1. Jag röstar på (bästa förslag överst)

  1. Loggboken
  2. Sjöfartsbloggaren
  3. Till sjöss
  4. Kims fartygsblogg
  5. Fartygsbloggen

  Loggboken låter lite mer ”Fantasifullt” och inte lika generiskt/standardnamn 1A som de övriga.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: