Landsort


Söndagen den tionde april var jag ute på Landsort längst söderut i Stockholms skärgård. Den ordinarie båten Stångskär låg på varv på Gotland för maskinbyte, istället gick Bamse, som Landsortstrafiken köpte från Nynäs sjötrafik förra vintern. Bamse är från början en Bogserbåt stationerade i Kramfors, men kan idag ta upp till 34 passagerare och nästan så många var vi nog på hemresan från Landsort. Bamse kan inte komma in i Västerhamn eller Österhamn nere vid byn, istället la hon till i Norrhamn där man fick åka buss ner till byn. Vi valde istället att gå ner eftersom vi hade mycket tid på oss. Vädret visade sig från sin bästa sida och det blev en riktigt skön dag på en av de vackraste öarna i skärgården!

Med vänliga hälsningar
/Kim Viktor

P.s. detta är mitt 500 inlägg på bloggen!

,

4 svar till “Landsort”

  1. Man får lite sommarvibbar av dina bilder Kim. 🙂
    Förresten hur gick det med namnbytet? Bestämde du dig för att behålla det nuvarande namnet?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: