Utsikt över Mälaren


Från Sätraberget har man en spektakulär utsikt över Fiskarfjärden i Mälaren. Igår när jag var ute på promenad passerade hela tre fartyg här samtidigt, Birkabåten Mälar Victoria, S/S Mariefred och Saga Lejon. Där den sistnämnda gick på en av sina sommarresor mellan Stockholm och Nyköping, som rederiet själva kallar för svenska Hurtigruten. Varför man kallar det för det är en bra fråga, för resan går inte fort. 😉 Tänk att ett varumärke kan bli så folkligt. Apropå Mälaren, imorgon startar en ny pendelbåtslinje mellan Stockholm och Ekerö. Inte varje dag vi får en ny linje på Mälaren, så det är mycket välkommet. 🙂

Med vänliga hälsningar
Kim Viktor


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: