Lucka 5


Bakom lucka 5 har vi inte världens vackraste fartyg. Byggd 1990 började Orient Venus sin kryssningskarriär i Japan. 2005 såldes hon till Europa och var bl.a. utchartrad till tyska Delfin Kreuzfarthen under namnet Delphin Voyager. Sedan 2011 kryssar hon i Asien, för tillfället går hon på kortkryssningar från Singapore med namnet Aegean Paradise. Fartyget tar 600 passagerare och får idag betecknas som ett litet kryssningsfartyg.

en-kvall-vid-klippudden-121
Delphin Voyager passerar Klippudden i augusti 2009.

/Kim Viktor


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: