Första gångare i Nynäshamn


Idag var Stena Nordica på sitt första besök i Nynäshamn. Hon ska ersätta Scottish Viking under två veckor, medan hon är på varv i Gdansk. Senast har Stena Nordica varit utchartrad till GNV i Medelhavet. Hon har inte målats om till Stenas färger och åker därför runt som ett vitt spöke. Detta var samtidigt den sista avgången mellan Liepaja och Nynäshamn. Istället ska all trafik från Nynäshamn koncentreras på Ventspils. Efter jul kommer Stena Nordica att trafikera Irländska sjön för några månader innan hon kommer tillbaka till Östersjön i april och sätts in på Travemunde-Liepaja, tillsammans med Urd.

/Kim Viktor


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: