Lucka 19


Ett fartyg som jag saknar mycket är Silja Festival. Efter nästan 30 år på Östersjön, lämnade Silja Festival Östersjön i början av 2014. Till en början var hon utchartrad till Bridgemans för att fungera som logmentsfartyg i Kanada. Det var på gång att Tallink skulle sälja fartyget till Bridgemans men det genomfördes aldrig och istället såldes hon Corsica Ferries. Förra vinter fick hon en total make over och inredningsmässigt ser hon nästan ut som ett nytt fartyg. Man får det som ett lyckligt slut ändå att hon fick återförenas med sin syster nere i Medelhavet, samtidigt som hon fick sig ett ansiktslyft. Tallink satsade inte mycket på denna dam under hennes sista år på Rigalinjen.

Silja Festival

/Kim Viktor


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: