Äntligen is!!!


Hittills har denna inte vinter varit mycket att hänga i julgranen, men nu har kylan slagit till på riktigt. I morse åkte jag pendelbåten Kanholmen till Ekerö och fick då beskåda en del isflak, främst runt Essingeöarna och vid Ekensberg. Kanholmen är inte den mysigaste båten vi har i Stockholm, bättre blir det inte av att resan till Ekerö nu under vinter tar 1 timme och 10 minuter, alldeles för lång för de flesta pendlare. Trots det, så var det runt 15-20 personer som steg av båten i stan på morgonen och 4 stycken som steg på.

 

/Kim Viktor


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: