Nåttarö


För ett par veckor sedan åkte jag ut till Nåttarö med två polare. Vi åkte med gamla hederliga Skarpö byggd 1965. Hon ägs nu av Utö rederi och går mellan Nynäshamn-Ålö vid tider med is. Denna dag var det dock ingen is. För ovanlighetens skull var det helt spegelblankt ute på Mysingen. På Nåttarö pågick det jakt, så vi höll oss i skinnet för säkerhetsskull. Även om det var rätt så bra beläggning ombord på Skarpö, var vi endast 6 passagerare som klev av på Nåttarö. Känslan av vintern saknades och på den stora sandstranden var det folktomt, trots det var det en trevlig promenad på tre timmar. Jag vet att många undviker att åka ut till skärgården under vintern, men under en sån här vacker vinterdag går man miste om vackra vyer och ett lugn som är svårt att hitta någon annanstans nära stan.

Jag kom på att jag har missat att lägga ut bilder från julmarknadsresan till Blidö i december, så det kommer inom kort.

Ha det bra så länge!
/Kim Viktor

,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: