Princess Anastasia i nya färger


I höstas köpte italienska Moby upp St Peter Line. Princess Maria togs ner till Medelhavet och döptes om till Moby Dada. Princess Anastasia fick vara kvar i Östersjön och ska nu trafikera samma rutt som tidigare för Mobys nya dotterrederi Moby SPL. Moby är kända för sina speciella målningar på färjorna och Anastasia blev inget undantag. På styrbordssida har man målat motiv med anknytning till Ryssland, medan man på babordssida har ett italienskt tema. Det är den kända italienska designern Riccardo Guasco som ligger bakom verket, fast det gör ju inte saken bättre. Normalt sett gillar jag när man försöker sticka ut, men det här blev bara för mycket av det goda. Framför allt har jag svårt för att skorstenen är blå på ena sidan och vit på andra. Annars ska det visst inte ha hänt så mycket ombord, förutom att menyerna har fått italienska inslag. Jag tycker i vart fall att det är kul att vi har kvar Rysslandsfärjan i Stockholm, hon kommer att besöka Stockholm på tisdagar året om.

Detta bildspel kräver JavaScript.


Ett svar till “Princess Anastasia i nya färger”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: