Annandag påsk på Möja


Under annandag påsk reste jag till Möja med ett par vänner. Vi tog först Holly från Åsättra (Ljusterö). Det var min premiärtur med Holly (trots att hon har gått här i ett par år nu). Överlag får jag säga att Holly var en positiv överraskning. En stor förbättring jämfört med de taxibåtar som hon ersatte. På Möja steg vi av vid Ramsmora och började vår promenad runt i princip hela ön (även genom naturreservatet på västra sidan). Även om Möja långtifrån är min favoritö, så steg den i aktning efter besöket i naturreservatet (första gången jag var där). Efter en rekorderlig promenad tog vi Väddö tillbaka till stan. Trots att det var en intur på annandag påsk, var det väldigt lugnt ombord. I princip alla passagerare från Möja och Stavsuddaområdet gick av vid Sollenkroka. Sedan fick vi mer eller mindre båten för oss själva i de resterande två timmarna. Förvånansvärt nog var det en del snö när vi kom tillbaka i stan, vi som hade haft solsken hela dagen.

/Kim Viktor

,

3 svar till “Annandag påsk på Möja”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: