Kvällstur med S/S Blidösund


Varje fredagskväll om sommaren går S/S Blidösund i reguljärtrafik för Waxholmsbolaget upp via Blidösundet till Norrtälje. För den som inte orkar åka hela vägen upp till Norrtälje (med ankomst 23.30), så är det möjligt att byta vid Norrsund till Sjögull för resa tillbaka till Stockholm. Detta är den perfekta turen för den som bara vill åka en tur med ångbåt och kanske samtidigt ta en ångbåtsbiff. Denna fredag (den 7 juli) var det väldigt lugnt ombord från Stockholm, desto fler klev på för att ”slussa” i Blidösundet. Men det är ju inte billigt att driva ångbåt, så det är viktigt att så många som möjligt tar tillfälle i akt och åker med.

/Kim Viktor

,

2 svar till “Kvällstur med S/S Blidösund”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: