Lucka 3 (1996)


År 1991 beställdes ett systerfartyg till August Lindholm (dagens Askungen). Fartyget hann aldrig färdigställas innan de avbeställdes. Istället köpte Gotska Sandö rederi upp skrovet 1995 och hon byggdes efter deras önskemål. På våren 1996 kunde hon sättas in i trafik mellan Nynäshamn och Gotska Sandön. Rederiet förlorade upphandlingen om trafik till Gotska Sandön 2001 och fartyget sattes istället in i trafik i Stockholms skärgård. 2004 såldes hon vidare till Cascad rederi och trafikerade främst en södra skärgården, vilket hon gör än idag för Madam rederi.

Detta bildspel kräver JavaScript.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: